Preskoči na vsebino


Oratorij v Vrhpolju

Od ponedeljka 20. 8. do nedelje 26. 8. bo v naši župniji potekal oratorij, ki ga bomo oblikovali v sodelovanju programa Popoldne v Vrhpolju in mladih župnij Vrhpolje, Vipava in Slap.

Vsako jutro bomo začeli program ob 9:00 in ga zaključili ob 16:00. Animatorji pa bodo prišli že eno uro prej, da se bodo pripravili na program dneva in bodo ostali še kakšno uro potem, da bodo vse pospravili in se pripravili za naslednji dan. En dan v tednu bomo izpeljali oratorij na skupnem pohodu in v soboto bomo zaključili program opoldne in se bomo zvečer po maši zbrali za zaključno slovesnost, na katero bomo povabili tudi starše in goste. Toplo kosilo bomo imeli vsak dan razen na dan pohoda, ko bomo prinesli hrano s seboj, in v soboto, ko bodo prišli otroci na kosilo domov, za animatorje pa bomo pripravili kosilo v župnišču, ker bodo morali še marsikaj urediti za večerno praznovanje.

Za druženje po sobotni slovesnosti vabim starše za kakšen priboljšek. Veseli pa bomo kakšnega priboljška tudi med tednom. V nedeljo bomo oblikovali ob 10:00 oratorijsko mašo z oratorijskimi pesmimi in raznim sodelovanjem.